vrijdag 7 januari 2011

Limited Edition Essence: I love Berlin

Er is momenteel een nieuwe limited edition lijn van essence te vinden in de schappen van drogisterijen en andere winkels waar make-up wordt verkocht. Er zitten er leuke kleuren bij de lijn. Het is geïnspireerd op Berlijn. Omdat ik daar nog nooit ben geweest kan ik jullie niet vertellen of dit ook werkelijk klopt. Kijk gauw mee naar de producten die er zijn:

Dit is een oogschaduw pallet met verschillende kleuren. Licht,donker,fel en nude. Er zitten negen kleuren in. Dit palletje kost 3,49 euro.
Er zijn ook vijf eyeliners. Roze,zeegroen,donkerblauw,zwart en appelgroen. Het zijn Liquis eyeliners. Deze kosten 1,99 euro.

 Er zijn ook lippenbalsems. Deze zitten in een potje. Ze kosten 1,99 euro.
Ook zijn er vijf kleuren nagellakjes. Dit zijn de zelfde kleuren als de liquid eyeliners. Zwart,roze,donkerblauw,zeegroen en appelgroen. Deze kosten 1,79 euro.


Ook zijn er twee tippainters. Een zwarte en een zeegroene. Deze kosten per stuk 1,99 euro.

Ook zijn er studio fashion nails . Deze kosten ook 1,99 euro
Er is ook een nagelvijl. Op de vijl staat de tekst "I love Berline". Hij kost 1,29 euro.

Last van vermoeide ogen? Dan is dit wat voor jou. Leg het eventjes in de koelkast en daarna op je ogen. Heerlijk toch? Deze kosten 2,49 euro


Hele leuke producten dus. De verpakkingen zien er erg leuk uit. De lijn is begin dit jaar in de winkels gekomen. Als je een van deze producten wilt hebben moet je er snel bij zijn want op=op. Heb je een van de producten gekocht geef dan je mening in een comment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten